HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ MEISTÄ? OLEMME NIMITTÄIN:

syntyneet-rakentamaan-otsikko

Useat meistä ovat jo toisen tai kolmannen polven rakentajia. Siitä huolimatta tai juuri sen ansiosta emme pääse työstämme eroon vapaa-ajallakaan. Erilaisia rakentamisen toteutusratkaisuja tulee tarkasteltua kaikkialla, yhtä lailla juhlahuoneistoissa samppanjalasi kädessä kuin kesämökillä oluen ääressä. Rakentajat ovat oma rotunsa.

tavoitteellisia-otsikko

Ilman jatkuvia haasteita mielekkäimpiinkin asioihin leipääntyy. Asetamme rimat riittävän korkealle ja vaadimme työmme jäljen puhuvan puolestaan.
Olemme tavoitteellisia – koska sinäkin olet.

menestyneet-otsikko

Asiakkaamme eivät ole meille vain nimiä paperilla tai persoonattomia projekteja. Haluamme antaa töillemme kasvot, sillä teemme töitä ihmisille. Parhaimmillaan olemme päästessämme rakentamaan kestäviä kumppanuuksia ja jakamaan hankkeen asiakkaan kanssa. Elämme yhteistyöstä ja kestävistä asiakassuhteista.

alalla-jota-rakastamme-otsikko

Innostumme haasteista ja uusista toteutustavoista. Meitä yhdistää intohimo yrittämiseen ja vanhan korjaamiseen. Olemme nähneet, mitä rakentaminen on sekä parhaimmillaan että pahimmillaan. Haluamme näyttää, mitä korjausrakentaminen parhaimmillaan voi olla. Tekisimme sitä, vaikkei se olisi työmme.

muutakin-kuin-tyomme-otsikko

Olemme ehtineet elämämme aikana kuunnella musiikkia, kalastaa, golfata ja panna olutta – sekä juoda sitä sairastumatta. Heilumme sujuvasti sekä haalareissa että pikkutakeissa. Nautimme hyvästä ruuasta pyttipannusta Kobe-härkään ja tuoreisiin ahveniin.  Olemme kaikkea tätä – ja vähän enemmän.

Adison Oy – vähän enemmän.