Adison Oy on nykyään osa Bravidaa

Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja Bravida Finland Oy ostaa Adison Oy:n.

Laajentuminen Suomessa on ollut yksi Bravidan strategisista tavoitteista. Yhtiön tavoitteena on kasvaa Suomessa lähivuosina merkittävästi sekä yritysostoilla että orgaanisesti myös korjausrakentamisen sektorilla.

”Adison Oy:n oston kautta meistä tulee yksi merkittävistä toimijoista korjausrakentamisen markkinoilla, keskittyen loppuasiakkaisiin Helsingin seudulla”, sanoo Mattias Johansson, Bravidan konsernijohtaja.

Henkilöstö ja Adison Oy:n  aiemmat omistajat jatkavat yrityskaupan jälkeen vanhoina työntekijöinä.  Adison Oy jatkaa itsenäisenä yhtiönä ja yksikkönä, työt ja asiakaspalvelu jatkuvat siis samalla tunnetulla luotettavalla toimintamallilla ja henkilöstöllä.

”Uusi omistaja tarjoaa vahvan taloteknisen taustatuen sekä osaamista ja vahvoja resursseja kehittää Adison Oy:tä  eteenpäin. Asiakkaillemme voimme tulevaisuudessa tarjota entistä laajemman ja joustavamman tuotepalvelukonseptin, toimitusjohtaja Juha Silovaara sanoo.

Bravida on Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli noin 1,2 miljardia euroa ja se työllisti noin 9000 ammattilaista. Bravida tarjoaa sekä kokonaisratkaisuja että erikoispalveluita lämpö-, vesi-, ilmastointi-, sähkö- ja automaatiotekniikassa, ja ne kattavat talotekniikan koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen, käyttöön ja ylläpitoon. Bravida toimii yli 150 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. www.bravida.com